"De specialist in Toerisme Barcelona"

Vliegtickets

Indien je wenst regelt BarcelonaGroepsReizen.nl de vliegtickets voor jou. Wij werken met alle vliegtuigmaatschappijen samen. Met bijvoorbeeld Transavia hebben wij plezierige ervaringen en we hebben ook goede afspraken met ze kunnen maken. Het vluchtschema van deze maatschappij is heel prettig; ze vliegen bijvoorbeeld drie keer per dag vanaf Schiphol naar het vliegveld van Barcelona. Transavia staat al jaren bekend om zijn goede service en je kunt tijdens de vlucht gewoon Nederlands spreken. Wel zo makkelijk. 

Wil jij van een ander vliegveld vertrekken, dan is dat natuurlijk geen probleem. Naast het vliegveld Schiphol gaan er vanaf de vliegvelden Rotterdam, Eindhoven, Maastricht (niet het gehele jaar), Brussel en Weeze ook vluchten richting Barcelona.

Niet alle maatschappijen vliegen op het vliegveld van Barcelona. Zo wordt er ook gevlogen op het vliegveld van Girona en Reus, gelegen in de buurt van Tarragona. Vanaf deze vliegvelden is het ongeveer nog zo’n 1,5 uur met de bus naar de stad Barcelona.

Je kunt natuurlijk ook zelf de vliegtickets regelen. Indien je advisering nodig hebt, dan staan wij altijd voor je klaar om je te helpen bij de afhandeling hiervan.

Wil jij meer informatie opvragen over onze vliegtickets, vul dan het aanvraagformulier “vliegtickets” op deze pagina in of stel je vraag via de whatsappservice van BarcelonaGroepsReizen.nl.

Aanvraag informatie vliegtickets

Aanvraag informatie vliegtickets