BarcelonaGroepsReizen.nl "De specialist in Toerisme Barcelona"

Veilig genieten met STO Garant

Boekt u een pakketreis bij een organisatie die is aangesloten bij STO Garant? Dan weet u één ding zeker: uw boekingsbedrag is veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt. De dag na afloop van uw pakketreis wordt het geld vrijgegeven aan de organisatie. U loopt zo geen risico dat u uw vooruitbetaling kwijtraakt door faillissement of oplichting.

Ook wanneer u al van uw pakketreis aan het genieten bent, zijn wij er voor u als de organisatie in een faillissement of surseance van betaling terechtkomt. Wij zorgen er dan voor dat u zonder zorgen van uw pakketreis kan blijven genieten of dat u, wanneer dit niet anders kan, veilig terug wordt gebracht naar het vertrekpunt van uw boeking.

Controleer daarom altijd voor het boeken van uw pakketreis of de organisator aangesloten is bij STO Garant. Zo kunt u met een gerust hart op reis en zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie.

Volledig beschermd

Je boekingsbedrag beschermd bij STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.

Eenvoudig gebruik

Betaal snel en eenvoudig voor uw boeking met online betaalmethodes, in één keer of in termijnen.

Inzicht in deelnemers

Je boekingsbedrag gewaarborgd door een bij De Nederlandsche Bank (DNB) geregistreerde betaaldienstverlener.

Inzicht in deelnemers

Zoek deelnemers aan onze garantieregeling en bekijk welke organisaties zijn aangesloten bij STO Garant.

Zo werkt onze garantieregeling

Bij STO Garant betaalt u als reiziger niet rechtstreeks aan de organisator van uw boeking, maar aan een derdengeldenrekening. Het bedrag wordt hier gewaarborgd totdat uw pakketreis afgelopen is. De dag na afloop van de pakketreis wordt het bedrag automatisch aan de organisator vrijgegeven. Kan de organisator door financieel onvermogen niet meer aan haar verplichtingen richting u voldoen? Dan wordt u gecompenseerd of, wanneer u al op reis bent, gerepatrieerd.

Voor meer informatie over STO Garant klik hier.