"De specialist in Toerisme Barcelona"

Groepsreizen naar Barcelona op maat; een onvergetelijke ervaring!

Wij van BarcelonaGroepsReizen.nl staan voor je klaar om je te  helpen met het organiseren van jouw groepsreis naar Barcelona. En waarom nu wij? Wij zijn dé specialist voor groepsreizen naar fantastisch Barcelona.  

Iedere groep is weer anders en elke groep heeft zijn eigen wensen. Je komt met familie, vrienden of collega´s, voor een jubileumfeestje, een weekendje Barcelona om cultuur te snuiven, een wedstrijd in Camp Nou te zien of om Lieke Martens in het Barça-shirt te zien scoren ? Elke groep wenst iets anders en wij kunnen dat op maat aanleveren.  

Hieronder tref je informatie aan die je kan helpen bij het optimaal organiseren van een perfecte groepsreis.

Stappenplan

Heb je al enig idee wat je met je gezelschap wil doen in Barcelona ? Hoe denk je er te komen ? Wat voor type verblijf zou je wensen? Heb je hierover nagedacht, laat het ons weten. Heb je nog wat inspiratie of suggesties nodig? Laat het ons juist dan weten. We spelen je graag wat ideeën toe.

Met jouw eerste gedachten en met onze, eventuele, aanvullingen heb je al een beetje meer helder hoe je naar Barcelona wilt komen, waar je wilt verblijven (denk aan het budget, een 5 sterren hotel is natuurlijk duurder dan een herberg) en wat je met je gezelschap wilt doen. Natuurlijk hoeft dit nog niet het definitieve lijstje te zijn. Je hebt voor nu in elk geval voldoende voor de volgende stap: vraag een offerte aan.

Nu je al je wensen op papier hebt staan, kun je contact opnemen met BarcelonaGroepsReizen.nl. Je vult het aanvraagformulier “Groepsreis op maat” in en stuurt deze naar ons op. 

Na binnenkomst van je aanvraagformulier “Groepsreis op maat” gaan wij meteen voor jou aan de slag. We letten hierbij goed op de wensen die je ons hebt aangegeven. 

Als wij de vrijblijvende offerte hebben opgesteld,  sturen wij deze je toe. Hierin staan ook adviezen die misschien wel interessant kunnen zijn voor jouw groep. Wij zijn tenslotte de specialisten van Barcelona en omstreken.

Is de vrijblijvende offerte helemaal zoals jij deze wilt hebben, dan geef je ons aan dat je de groepsreis wilt reserveren. 

Wij sturen dan alle benodigde gegevens toe, om de vrijblijvende offerte om te zetten in een reservering. 

Éénmaal voldaan aan de gevraagde voorwaarden, dan sturen wij je het volledige draaiboek van jouw groepsreis naar je toe.

Aanvraag vrijblijvende "groepsreis op maat"