BarcelonaGroepsReizen.nl "De specialist in Toerisme Barcelona"

Over ons

Het verleden

In 2003 begonnen wij met ons eerste toeristische appartement gelegen in de wijk Eixample. Op dat moment stond het product “toeristische appartementen” nog volledig in de kinderschoenen en moesten er nog vele stappen genomen worden om te komen tot het niveau van vandaag de dag. 

Al snel volgden er meerdere appartementen. We groeiden op een natuurlijke manier door en hoewel  het bedrijf naar volle tevredenheid draaide was er toch een moment waarop we merkten dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Nieuwe uitdaging in het heden

De nieuwe uitdaging moest komen uit 4 belangrijke fundamenten namelijk:

Na veel brainstormsessies hebben wij in 2016 besloten om ons te gaan richten op groepen Nederlanders die een bezoekje willen brengen aan deze mooie stad aan de Middellandse Zee.

Kom lekker met je vrienden, familie´s of collega´s en laat het regelen door  BarcelonaGroepsReizen.nl.

Un saludo Cordial,

Michel Vesseur

Jan Koeneman

Michel Vesseur

Na aankomst in Barcelona op dierendag 2001 was het voor mij al meteen duidelijk. Hier ga ik nooit meer weg.

Nu, getrouwd met mijn Catalaanse vrouw en twee kinderen verder, is dat gevoel van de eerste dag nog steeds met volle overtuiging aanwezig.

In 2003 ben ik begonnen met het verhuren van appartementen aan met name Nederlandse toeristen. Een advertentie op Marktplaats was toendertijd voldoende om de appartementen het gehele jaar te vullen.

Het was altijd gezellig en interessant en met vele klanten van het eerste uur heb ik nog steeds contact. Toch veranderde alles door de komst van de grote agentschappen. In plaats van alleen maar Nederlanders kwamen de mensen uit alle hoeken van de wereld. Maar met de komst van BarcelonaGroepsReizen.nl is dat gevoel van het eerste uur weer helemaal terug en genieten wij, mijn collega en ik, iedere dag van het contact met de o zo gezellige Nederlander.

Ik heet je dan ook meer dan welkom als jij iets wilt organiseren voor je familie of vrienden om deze bruisende stad te bezoeken.

Jan Koeneman

Ik woon sinds de zomer van 2004 in Barcelona, een superstad die alles heeft, een heerlijk klimaat natuurlijk maar ook cultuur, sfeer en er is altijd wat wel te doen.

Intussen is ook mijn leven volledig hier verankerd en woon ik met mijn Catalaanse vrouw en dochters vlakbij het Parc Guëll (zeker een aanrader om te bezoeken).

Met Michel doe ik samen de verhuur van een aantal appartementen aan mensen die de stad voor een paar dagen komen bezoeken. Dat is geweldig leuk om te doen en ik heb gemerkt dat ik het mooi vind om de ervaringen van Barcelona met onze gasten te delen.

Het organiseren van activiteiten of het regelen van andere zaken is dan ook een bijna logische volgende stap en deze dingen bieden we nu dus ook aan via BarcelonaGroepsReizen.nl
We helpen je graag verder !