Onze activiteiten in Barcelona

Activiteiten in Barcelona

De mogelijkheden om activiteiten te organiseren in deze bruisende stad voor jou en je groep zijn oneindig. Wil je in de ochtend een bezoek brengen aan een Bodega en je laten informeren over het gehele proces van de druif tot aan de wijn onder het genot van een lekkere Rioja of ga je liever de zee op met een zeilboot en genieten van de golven, wind en het uitzicht op de stad vanaf het water?
Ben je een voetbalfan, lijkt het je mooi een bezoek te brengen aan Camp Nou en het FCBarcelona museum of misschien wel een thuiswedstrijd te bezoeken? En wat te denken van een fietstour waar bij de hoogtepunten van de stad aangedaan worden, met tapas stop inclusief? Of ga je liever op de scooter, lekker toeren door de stad op de Vespa?

BarcelonaGroepsReizen.nl regelt alle activiteiten voor jou en je groep. Wij zijn de specialist van Barcelona in het organiseren voor al jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring in de toeristische sector van Barcelona, weten wij precies bij welke organisaties wij voor jou de leukste uitjes en belevingen kunnen organiseren.

Active creative:
Private Cooking Class met een Spaanse local

Eerst wordt er een bezoek gebracht aan de beroemdste markt van Barcelona La Boqueria. Daar krijg je tekst en uitleg over de producten die gebruikt gaan worden om de lunch te bereiden. Als alle ingrediënten zijn gekocht, dan gaat de groep richting het privéhuis van de local waar begonnen wordt met de kookles.  

Als alles klaar is, wordt er gezamenlijk gegeten onder het genot van een lekker wijntje.

Active creative:
Schilderworkshop met wijn en bier in een lokale Art studio

Deze leuke activiteit wordt gegeven in een prive Art studio. Test hoe creatief je bent met canvas en verf. Voor deze schilderworkshop heb je geen schilderervaring nodig. 

Je wordt begeleid en je krijgt stap voor stap uitleg over de technieken om een mooi schilderij te schilderen en dat alles onder het genot van een lekker drankje. Aan het einde mag je natuurlijk jouw creatie meenemen.

Outside winery culture :
Fietstour langs de wijnvelden van het Penedes Gebied

Lekker wijn proeven in het wijngebied van Catalonië gelegen zo’n 30 km van de stad Barcelona. De fietstour gaat langs de wijnvelden van verschillende belangrijke internationale bodegas en er wordt gestopt om te genieten van het unieke uitzicht over het gebied.

Op de route wordt er een bezoek gebracht aan één van de belangrijkste wijnhuizen van de regio om cava te gaan proeven. Cava is de champagne van Spanje. Na de fietstour van ongeveer drie uur, wordt je meegenomen naar plaatselijk restaurant waar je heerlijk kunt genieten van de lokale gastronomie.

Stel je vraag via de whatsapp mobiel 0034-687 496 796
WhatsApp Waarmee kunnen we je helpen?