"De specialist in Zakelijk Barcelona"

Meetings

Meetings zijn er in verschillende soorten en maten. Een Sales Meeting of productpresentatie zijn er bijvoorbeeld om een nieuw product of nieuwe informatie aan je potentiële/bestaande klanten te presenteren. Een kick off meeting is erop gebaseerd om de deelnemers te motiveren en efficiënter te laten samenwerken. Een training organiseer je bijvoorbeeld om klanten of relaties kennis over nieuwe strategieën of producten bij te brengen. Maar bij dit soort meetings komt een hoop organisatie, planning en logistiek kijken.

BarcelonaGroepsReizen.nl heeft de ervaring en expertise om in Barcelona of in geheel Catalonië, business en pleasure perfect te laten samensmelten. Meetings op inspirerende locaties zoals een sales meeting in Casa Batllò van Antoni Gaudi of een informele meeting bij één van de chiringuitos (strandtentjes) gelegen aan het strand, maar bijvoorbeeld ook op een dakterras van een bijzonder hotel met een prachtig uitzicht over geheel Barcelona. Wij zien dit als een leuke uitdaging en organiseren graag jouw meeting op maat! 

Maar hoe gaat dat dan in zijn werk? Geen zorgen, wij zijn er om te helpen. BarcelonaGroepsReizen.nl regelt het hele logistieke plaatje om de meeting heen. Inclusief vervoer, hotels, transfers, restaurants, activiteiten, entertainment, catering, techniek, sprekers en de planning van de meeting zelf. Neem contact met ons op om eens van gedachten te wisselen of een meeting in Barcelona en omstreken iets voor jou, of jouw organisatie is. 

Informal meetings

network meeting

sales meeting

training meeting

Aanvraag informatie meeting