Meetings in Barcelona

Meetings in Barcelona

De bruisende stad Barcelona is een ideale plek om met mensen af te spreken. Of het nu gaat om een presentatie, een onderhandeling of een kennismaking met een nieuwe klant. De stad Barcelona is een ideale plek om te presenteren, te onderhandelen of om te ontmoeten. Door de relaxte mediterrane sfeer, het gastronomische karakter, de catalaanse cultuur en natuurlijk niet te vergeten, het ideale klimaat, geven de stad een ideale setting om mensen en ondernemers bij elkaar te brengen.  

Faciliteiten

De faciliteiten om meetings te organiseren zijn in Barcelona zijn oneindig. Of het nu gaat om een conferentiezaal voor 300 deelnemers of een productpresentatie voor 20 genodigden. Alles is af te stemmen op jouw wensen. Wij van BarcelonagroepsReizen.nl hebben alle contacten om een perfecte plaats voor jouw evenement te vinden.

Maar het stopt niet bij alleen maar een geschikte locatie of ruimte te vinden. Of het nu gaat om een geluidsinstallatie, tafels en stoelen, het inhuren van een DJ of het inhuren van een volledige cateringservice. Geef ons aan wat je voor ogen hebt en wij regelen het voor jou.

Stel je vraag via de whatsapp mobiel 0034-687 496 796
WhatsApp Waarmee kunnen we je helpen?