Incentives:

Barcelona is een prima bestemming voor een incentive reis. Wij van BarcelonaGroepsReizen.nl organiseren jouw activiteiten in deze bruisende stad. Of het nu gaat om een stimulatie reis voor het personeel, een dealerpresentatie, een promotiereis voor bijzondere klanten of om een jubileumfeest te vieren. 

Bij ons ben je aan het juiste adres om alles van A tot Z te laten organiseren. Wij zullen met veel passie en professionaliteit voor jouw organisatie aan de slag gaan om de zaken tot in de puntjes te regelen zodat iedereen zal kunnen terug kijken op een unieke ervaring.

Enkele redenen om een reis naar Barcelona te organiseren voor jouw klanten, dealers, personeel of partnerbedrijven:

  • Klimaat: Kans op goed weer door het mediterrane, zachte klimaat gedurende het gehele jaar.
  • Gastronomie: Hoog culinair niveau in de gehele stad en regio Catalonië.
  • Afstand: Maar twee uur vliegen van Amsterdam Schiphol, Rotterdam of Eindhoven.
  • Activiteiten: De stad biedt een veelzijdigheid aan activiteiten voor iedereen die Barcelona bezoekt. Het maakt niet uit of het gaat om een leuke fietstour door de stad, een bezoek aan Camp Nou of een bezoek aan een wijnhuis buiten de stad. In deze stad is bijna alles mogelijk.
  • Faciliteiten: Barcelona is echte stad om een event te organiseren. Of het nu gaat om een kleine zaal voor een productpresentatie of een lezing voor duizenden genodigden en alles daar tussen, Barcelona heeft het allemaal.
  • Persoonlijke service: Wij van BarcelonaGroepsReizen.nl zijn altijd aanwezig in de stad om alles tot in de puntjes te regelen en te begeleiden.

"De specialist in Toerisme Barcelona"

Aanvraag informatie Incentives