Groepsreizen op maat!

Groepsreizen naar Barcelona op maat; een onvergetelijke ervaring!

Wij van BarcelonaGroepsReizen.nl staan voor je klaar om je te  helpen met het organiseren van jouw groepsreis naar Barcelona. En waarom nu wij? Wij zijn de specialist voor groepsreizen naar fantastisch Barcelona.  

Iedere groep is weer anders en elke groep heeft zijn eigen wensen. Je komt met familie, vrienden of collega´s, voor een jubileumfeestje, een weekendje Barcelona om cultuur te snuiven of om een wedstrijd in Camp Nou te zien? Elke groep wenst iets anders en wij kunnen dat op maat aanleveren.  

Hieronder tref je informatie aan die je kan helpen bij het optimaal organiseren van een perfecte groepsreis. 

Lees verder wat de ingrediënten zijn om tot een perfecte groepsreis te komen!

Kijk in onze pakketten om ideeën op te doen die van pas kunnen komen voor jouw groepsreis naar Barcelona. Een groepsreis bestaat uit vervoer naar Barcelonatransfers in en rondom Barcelona,  accommodatie en activiteiten. 

Heb je hulp nodig? BarcelonaGroepsreizen.nl staat klaar om jou te helpen. Jouw wens is onze uitdaging!
Staat de informatie niet op onze site, geen probleem.
Laat  ons weten waar je aan denkt en wij sturen je zo snel mogelijk enkele suggesties en ideeën.   

Jou wensen zijn onze uitgangspunten om aan de slag te gaan. BarcelonaGroepsreizen.nl doet er alles aan om van jouw groepsreis iets unieks te maken. Maar we moeten het samen doen. Probeer zo specifiek mogelijk te zijn met het aangeven wat je zou willen. Denk daarbij aan:

  • Hoe wil ik naar Barcelona komen?
  • In wat soort accommodatie wil ik overnachten?
  • Wat voor activiteiten wil ik doen?
  • In wat voor soort restaurants wil ik eten?
  • Alle andere belangrijke wensen

Wij van BarcelonaGroepsreizen.nl zijn de specialist in toerisme Barcelona. Wij weten welke activiteiten leuk en hip zijn op dit moment in deze bruisende stad. Maak gebruik van dit specialisme en maak van je groepsreis iets unieks. Je kunt ons altijd bereiken via:

  • Email
  • Whatsapp
  • Formulier

BarcelonaGroepsReizen.nl vormt jouw wensen om in een offerte op maat, die wij je per e-mail toesturen. Deze is natuurlijk geheel vrijblijvend en waar nodig aanpasbaar. Wij streven ernaar om jou offerte binnen 24 uur toe te sturen.

Is de offerte na bestudering en aanpassingen naar ieders tevredenheid en wil je de groepsreis bevestigen, dan hoef je ons dat alleen aan te geven zodat BarcelonaGroepsreizen.nl een definitieve order naar je toe kan sturen. Hierin staat precies vermeld wat wij nodig hebben aan documenten van ieder lid van de groep en hoe de financiële afwikkeling zal verlopen.

Tijdens jouw groepsreis in Barcelona staan wij altijd 24/7 ter plaatse klaar voor jou.  Zoek je nog een restaurant of activiteit voor jouw groep? Laat het ons weten! Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens de groepsreis. Dan is het wel een fijn gevoel dat wij van BarcelonaGroepsreizen.nl ook voor je klaar staan.  

Aan alles komt een einde. Graag willen wij van je horen hoe de groepsreis is verlopen. Wat was echt leuk en waar zitten de verbeterpunten. Met jouw informatie kunnen wij onze pakketten en service naar een nog hoger niveau brengen. Wij hopen dat jij ons wilt helpen om ook andere mensen zo enthousiast te krijgen om bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij van BarcelonaGroepsreizen.nl zullen je hiervoor zeker op passende wijze voor belonen.

Aanvraag groepsreis op maat!

Even snel informatie aanvragen!

Groepsreis Voetbal

Groepsreis Shopping/Wellness

Groepsreis Gastronomie

WhatsApp Waarmee kunnen we je helpen?