"De specialist in Zakelijk Barcelona"

Events

Barcelona is een prima stad om een congress of een evenement te organiseren. De Catalanen zijn echte  specialisten in het organiseren van grote en kleine evenementen. Al in de 1888 organiseerde de stad Barcelona een wereldtentoonstelling. De Calananen gebruikten de evenementen met name om internationale naamsbekendheid te creëren en om hun stad te kunnen aanpakken. 

Zo is dit ook gebeurd met de grote evenementen die werden georganiseerd door Barcelona in de jaren 1888 en 1929 (wereldtentoonstellingen), de Olympische Spelen in het jaar 1992 en de expo in het jaar 2004.

Vandaag de dag is daar geen verandering in gekomen. De stad organiseert ieder jaar meer dan 400 congres evenementen, waaronder enkele met het hoogste bezoekdichtheid van de wereld. Het meest bekende evenement van Barcelona is het “Mobile World Congress” dat elk jaar eind februari, begin maart in de stad wordt georganiseerd.

 

Wat kunnen wij voor jouw betekenen?

BarcelonaGroepsReizen.nl kan jouw daar goed bij assisteren hoe je dat het beste kunt aanpakken. In samenwerking met Erik van Leeuwen, al jaren gespecialiseerd in het organiseren van events in Barcelona, wordt jouw event stap voor stap vakkundig doorgenomen, zodat er niets wordt vergeten om alles goed te laten verlopen.  

Ben jij van plan om een event in Barcelona te organiseren, of heb je nog je vragen of twijfels ergens over? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je helpen bij de juiste beslissingen te nemen zodat jouw event er eentje wordt om nooit meer te vergeten.