"De specialist in Toerisme Barcelona"

Activiteiten

Deze bruisende stad biedt jou en je groep een oneindig aantal mogelijkheden om dingen te doen. Wil je in de ochtend een bezoek brengen aan een Bodega en je laten informeren over het gehele proces van druif tot wijn (inclusief proeven)? Ga je liever de zee op met een zeilboot en genieten van zon, golven, wind en het uitzicht op de stad vanaf het water?

Ben je een voetbalfan en lijkt het je mooi om Camp Nou en het FC Barcelona museum te bezoeken? Waarom dan niet meteen ook die thuiswedsttijd even mee pikken en Frenkie de Jong of Lieke Martense zien spelen? En wat te denken van een fietstour ?Lekker per fiets de hoogtepunten van de stad aandoen, inclusief een tapas stop? Of geef je toch liever de voorkeur aan de scooter: lekker toeren door de stad op de Vespa?

BarcelonaGroepsReizen.nl regelt alle activiteiten voor jou en je groep. Wij zijn de specialist van Barcelona in het organiseren voor al jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring in de toeristische sector van Barcelona, weten wij precies bij welke organisaties wij voor jou de leukste uitjes en belevingen kunnen organiseren, laat het maar aan ons over.

Aanvraag informatie activiteit(en)

Aanvraag informatie activiteit(en)

  • Geef zo goed mogelijk aan wat voor soort activiteit(en) je organiseren. Indien je graag de mogelijkheden wilt weten, geef dit dan aan in de commentaar.