• Informatie
 • Inclusief/Exclusief
 • Aanvraag vrijblijvende offerte

Deze full package citytrip staat bol van de interessante activiteiten. Vindt hier beneden het volledige programma. 

Wat is er niet lekkerder om even volledig te disconnecte in een bruisende stad zoals Barcelona. Barcelona heeft veel te bieden aan jongeren. Zo worden er meer dan 40 evenementen per dag georganiseerd maar ook alleen het hangen in de straten van deze stad, gelegen aan de middellandse zee, is al een ervaring opzich. Zo zijn er vele mooie modernistische gebouwen te aanschouwen en ligt het strand op een steenworp afstand van de stad.

 

Bezoek Sagrada Familia

De kerk die nooit af komt. Nou “I have news for you” want het bouwproject nadert zijn einde. Verwacht wordt dat de kerk in 2026 wordt opgeleverd. Dan is het meer dan 140 jaar geleden dat er begonnen werd aan dit enorme bouwproject. De Sagrada Família wordt door velen gezien als hét meesterwerk van Gaudí. Hij heeft al zijn opvattingen over architectuur erin samengevat. Hij bleef zijn basisontwerp veranderen tot de stijl niet gotisch meer te noemen was.

Hospital Sant Pau

Dit moet wel het mooiste ziekenhuis van de Europa zijn geweest. Je kunt je gewoon niet voorstellen dat er zoveel architectonische schoonheid is besteed aan een ziekenhuis. Je wordt meegenomen door het complex wat bestaat uit 28 gebouwen, allen opgetrokken in de modernisme stijl ontworpen door de architect Lluís Domènech i Montaner, één van de beroemdste Catalaanse architecten naast Antoni Gaudí.

De bouw begon in 1902 en duurde maar liefst 28 jaar. Als je binnen in het complex staat, is het bijna niet te bevatten dat het ziekenhuis tot aan 2009 operationeel is geweest. Saillant detail, Antoni Gaudí is, nadat hij werd aangereden door een taxi, in dit ziekenhuis overleden.

Rondleiding Oude stad Barcecelona

Barcelona heeft een van de best bewaarde historische centra´s in Europa. De zee, het klimaat, de mediterrane keuken en de levensstijl maken Van Barcelona een unieke stad.

Ontdek de straten ontworpen door de Romeinen meer dan 2000 jaar geleden en reis door de tijd van de Middeleeuwen tot de van vandaag. In deze tour wordt je verrast met verhalen, legendes en geheimen van krijgers, indringers, ontdekkingsreizigers, koningen en koninginnen, grote schilders zoals Miró, Dalí, Picasso en architecten zoals de grote Gaudí. Stuk voor stuk zijn ze protagonisten in de bouw van deze prachtige stad.

Fietstour met Nederlandse gids

Met de Barcelona Fietstour met Nederlandse gids leer je in 3 uur tijd de stad echt goed kennen.

Kies voor deze rondleiding en ontdek Barcelona bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia, Casa Batlló en andere werken van de architect Antoni Gaudí. Verder neemt de gids je mee naar het oude deel, El Gotico en El Born. Na afloop van deze fietstour heb je echt het gevoel deze Catalaanse hoofdstad goed te kennen.

Diner en ontbijt

Deze groepsreis heet natuurlijk niet voor niets “full Package”. Iedere avond is er een ander restaurant voor je geboekt. Zo ga je eten in vier verschillende soorten restaurants met vier verschillende soorten keukens.

4 Dagen openbaar vervoerskaart

Met deze kaart kun je 4 dagen lang gratis met de bus, metro, tram reizen. Tevens is de kaart ook geldig vanaf het vliegveld om naar de centrum van de stad te komen.

Al onze groepsreizen zijn aan te passen naar jouw wensen.


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant 

Inclusief in de Groepsreis Studenten "Full Package"

 • Vlucht naar Barcelona vv
 • Transfer van vliegveld naar de accommodatie vv
 • Hostal (4 nachten)
 • 4x Onbijt bij de hostal
 • 4x Diner in een goed restaurant*
 • Entreebewijs Sagrada Familia
 • Rondleiding en entreebewijs Hospital Sant Pau
 • Fietstour met Nederlandse gids
 • Walking tour met gids door de oude stad
 • 4 dagen openbaar vervoerskaart

*water is inclusief in de prijs

Groepsreis Studenten "Full Package"

Exclusief in de Groepsreis Studenten "Full Package"

 • Bier, wijn, sterke dranken en frisdranken zijn exclusief

 

 

Aanvraag vrijblijvende offerte groepsreis Studenten "Full Package"

Stap 1 van 2