• Informatie
  • Inclusief/Exclusief
  • Aanvraag vrijblijvende offerte
  • FAQ

Met deze citytrip neem je je intrek in een appartement en leef je als een local een paar dagen in één van de leukste wijken van Barcelona.
Per dag is er een buitenactiveit gepland die je in staat zal stellen heel veel van de stad te zien en te beleven.
Vindt hier beneden het volledige programma. Wil je wat anders wat je niet kunt vinden in de standaard groepsreizen. Ga dan naar onze "groepsreis op maat"  en geef ons aan wat jouw wensen zijn.

Wil je een indruk om te ervaren hoe het is om in Barcelona te wonen ? Met een verblijf in een geriefelijk appartement heb jij met je gezelschap alle ruimte en vrijheid de stad te ontdekken. Haal je boodschappen bij de versmarkt om de hoek en geniet van een drankje in een van de vele sfeervolle cafeetjes in de straat. Alles in jullie tempo.

Segway tour

Erg leuk om te doen is een Segway tour.
Na een korte training gaat de tour onder begeleiding van een gids van start. Duur is circa 3 uur. Het is de langste route in het aanbod en kan, als ‘ special treatment’ helemaal op maat samengesteld worden. Deze kan bijvoorbeeld helemaal langs de zee gaan, langs de stukken waar dat is toegestaan (bepaalde populaire trajecten zijn voor segways verboden) tot aan bijvoorbeeld hotel W aan het einde van het strand.
Vandaar kan de route nog een stukje verder gaan: om de oude haven heen, tot aan het standbeeld van Columbus.
De tour bevat een ´verrassing pitstop` voor wat betreft eten en drinken.

Tapas fietstour met Nederlande gids

Op één van de andere dagen dat je in de stad bent zullen we, uiteraard in overleg met jullie, een fietstour organiseren.
Wat is leuker om Barcelona te leren kennen op de fiets ? Tijdens deze fietstour wordt je geïnformeerd over het reilen en zeilen in Barcelona. Hoe is de stad ontstaan, hoe zit het met de verschillende soorten wijken en waarom willen de Catalanen eigenlijk onafhankelijkheid?
Onderweg wordt er natuurlijk gestopt voor een drankje en een hapje en wordt je bijgepraat over de mediterraanse keuken en waar je in Barcelona goed kunt eten. De fietstour duurt ongeveer 3,5 uur.

4 Dagen openbaar vervoerskaart

Met deze kaart kun je 4 dagen lang gratis met de bus, metro, tram reizen. Tevens is de kaart ook geldig vanaf het vliegveld om naar de centrum van de stad te komen.


Aanvraag vrijblijvende offerte Groepsreis klein gezelschap "Sportief"

1 Persoonlijke informatie
2 Productinformatie


 

Al onze groepsreizen zijn aan te passen naar jouw wensen .


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant 

Inclusief in de groepsreis klein gezelschap "Sportief"

Vlucht naar Barcelona vv

Appartement (4 nachten)

Tapas fietstour

Segway tour

4 dagen openbaar vervoerskaart

Exclusief in de Groepsreis klein gezelschap "Sportief"

Je verblijft in een geriefelijk appartement op basis van ' self catering' : dus alle maaltijden zijn voor eigen rekening.

Aanvraag vrijblijvende offerte Groepsreis klein gezelschap "Sportief"

1 Persoonlijke informatie
2 Productinformatie


No Details Found