• Informatie
  • Inclusief/Exclusief
  • Aanvraag Vrijblijvende Offerte
  • FAQ

Antoni Gaudi: de beroemde Catalaanse architect die zoveel bouwwerken om zijn conto heeft staan.
Met deze bundel bieden we je de mogelijkheid om de meest in het oog spingende ontwerpen van hem die gerealiseerd zijn, of nog moeten worden, te bezoeken.
We hebben er hebben hier voor gekozen om je zijn meest beroemde werken en plaatsen te presenteren, zodat je deze, als je in Barcelona bent, in ieder geval niet mist.
Heb je zelf nog een ander voorstel, suggesties of verdere wensen? laat het ons weten, dan proberen wij dat in of aan te passen of toe te voegen.     


1) Entreebewijs Sagrada Familia 

Figuurlijk wellicht een hoogtepunt, maar letterlijk zeker want de torens van de Sagrada Família steken overal bovenuit.
Zonder twijfel is het één van de meest markante werken van Antoni Gaudí. En het is het bouwwerk waar hij het langst aan heeft gewerkt, om precies te zijn de laatste 25 jaar van zijn leven voordat hij door een tram werd aangereden en bezweek aan zijn verwondingen.
Hijzelf heeft de bouw niet kunnen voltooien maar ondertussen schiet het toch al aardig op met de ' kerk die nooit af komt'.Een bezoek aan deze plek is een hele belevenis. Alleen aan de buitenkant is er al zo ontzettend veel te zien en te ontdekken aan de gevels en torens. Binnen wordt je overweldigd door het interieur, zo spectaculair.
Voor een bezoek aan deze plek zijn er nogal wat soorten entreebewijzen om uit te kiezen zoals gewone toegang, toegang met rondleidingen (zowel privé als in groepen), toegang uitgebreid met een bezoek aan de torens.
Laat ons je adviseren over wat het beste bij je groep past !

Meer informatie over de Sagrada Familia


2) Entreebewijs Parc Güell 

Niet echt ver weg van de Sagrada Família, maar wel een stukje hoger gelegen in de stad, ligt Parc Guëll, een ander spectulair ontwerp van Gaudï.
Het is een bijna Efteling-achtige groene oase in de stad.
Naast het monumentale gedeelte, het deel met al zijn kleurrijke mozaïken, sierlijke pilaren en waterspuwende draakjes (en waarvoor je toegang moet betalen) kun je verder nog lang slenteren over de paden in het vrij toegankelijke deel van het park.

Er zijn routes die je naar hoger gelegen gedeeltes van het park leiden en eenmaal boven heb je prachtige uitzichten over de stad.
Een bezoek aan Barcelona is niet compleet zonder een bezoek aan dit fraaie park.
Voor de toegang tot het monumentale gedeelte is een kaartje kopen verplicht. Dit bezoek kunnen we het beste vantevoren met je plannen omdat er per half uur een maximaal aantal bezoekers wordt toegelaten. Als je wilt regelen we een officiële gids voor je groep zodat jullie over dit park alles te weten komen.

Meer informatie over Parc Güell


3) Entree + Rondleiding Casa Batllò

Alsof je een sprookje binnen stapt.
Dat is de ervaring als je Casa Batllò bezoekt. Het kleurrijke gebouw met het dak dat lijkt op de rug van een draak ligt aan de mondaine ‘ Passeig de Gràcia’ , één van de mooie brede boulevards van Barcelona.
Het is aan deze boulevard waar je ook de winkels treft van alle bekende grote modemerken. Een stijlvolle omgeving dus om eens te bezoeken en om een vleugje luxe op te snuiven.
Casa Battlò is te bezoeken en binnen is het interieur te bewonderen, geheel in modernistische stijl. je zult overdonderd worden door de vele details, de prachtige afwerking van de versierselen en de toepassing van de  materialen. Het geheel vormt een ongeëvenaarde impressie die je nog lang bij zult blijven.
Het bezoek, indien gewenst met rondleiding, duurt ongeveer een uur. Aan de achterkant van pand is een terras, een perfecte setting om nog even te kunnen nagenieten met een drankje.

 

Meer informatie over Casa Batllò


4) Entreebewijs La Pedrera

La Pedrera, ofwel de ' Steengroeve' , ook weer zo'n uniek ontwerp van architect Gaudí.
Toen het gebouw werd opgeleverd waren er erg uiteenlopende reacties en afschuw was er één van, zo afwijkend was het van de gangbare vormen.
Het is gelegen op een zeer markante plek, aan de stijlvolle ' Passeig de Gràcia' en niet snel over het hoofd te zien.
Een bezoek is absoluut de moeite waard.
Via het spectaculaire trappenhuis kunnen de bovenste verdiepingen worden bereikt en kan er een woning worden bezocht in de originele staat.
Op één van deze verdiepingen is ook het museum gevestigd en werkelijk prachtig is het als je vanaf hier het dakterras op stapt. Naast een fraai uitzicht over de boulevard zijn de indrukwekkende schoorstenen te bewonderen.
Wat Gaudí daarvan gemaakt heeft.....

 

Meer informatie over Casa Milà/La Pedrera


Aanvraag "Gaudi bundel"


Bedenk ook dat al onze activiteiten aan te passen zijn aan jouw wensen.


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant 

 

 

Inclusief in "Gaudi Bundel"

Entreebewijs Sagrada Familia

Entreebewijs Parc Güell

Entreebewijs Casa Batllò

 

Aanvraag "Gaudi bundel"


No Details Found