Formule 1 GP Spanje Groepsreis

Formule 1, GP Spanje. Begin mei staat de GP van Spanje op de race kalender. Wil je dit spectakel meemaken ? Dan is een reis samen met je vrienden of familie naar Barcelona om de race live te zien een echte aanrader. De trainingen en de race Het circuit van Catalonië ligt op ongeveer 30 kilometer van de stad. Dit is redelijk goed te bereiken, je kunt het gemakkelijk dagelijks bezoeken voor de trainingen en uiteraard de race zelf. Uiteraard kun je ons het vervoer naar en van het circuit laten organiseren. Wel zo gemakkelijk en ontspannen. Privefietstour met Nederlandse…

Groepsreis Gastronomie

Hou je van eten met een lekker glas wijn erbij, dan is de groepsreis Gastronomie echt iets voor jou. Barcelona staat bekend om zijn traditionele Catalaanse keuken die bekend staat om zijn eenvoud, seizoensgebondenheid en traditie.

Groepsreis Studenten “Full Package”

Wat is er niet lekkerder om even volledig te disconnecte in een bruisende stad zoals Barcelona. Barcelona heeft veel te bieden aan jongeren. Zo worden er meer dan 40 evenementen per dag georganiseerd maar ook alleen het hangen in de straten van deze stad, gelegen aan de middellandse zee, is al een ervaring opzich.

Groepsreis Wellness & Shopping

Ontspanning en vermaak. Daar draait het om in onze spaarzame vrije tijd. Je hebt hard gewerkt en je wilt er echt even helemaal tussen uit. Kom dan lekker een paar dagen met je vriendinnen of met je familie naar Barcelona en kom genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft.

De groepsreis Wellness en Shopping van ons bevat alle ingrediënten om eens lekker tot jezelf te komen. Ontspanning, relaxte inspanning en vooral tussen door heerlijk eten en drinken. Je gaat weer als nieuw naar huis.